Deze gerechten zijn speciaal samengesteld door de kok aan de hand van een thema en in de vorm van een buffet.
Buffetten kunnen in overleg samengesteld en aangepast worden naar smaak en dieet.
Heeft u zelf een idee, vertel het ons en wij gaan er mee aan de slag.
Minimaal voor 10 personen.
​
U kiest 1 buffet dat voor 10 personen word bereid.
Deze buffetten zijn slechts voorbeelden en kunnen geheel aangepast worden aan een dieet, zoals vegetarisch of glutenvrij. Neem contact op en bespreek de mogelijkheden! Bon appétit!
Italiaans
Antipasto
-
Carpaccio - dungesneden ossenhaas
Zuppa
-
Minestrone soep - italiaanse groentensoep
Primo
-
Lasagna bolognese
Secondo
-
Italiaans vlees of vis naar keuze
Contorno
-
Bijgerecht in de vorm van salade of groenten
Dolce
-
Dessert Panna Cotta of Tiramissu
Wild buffet
Verkrijgbaar van november tot en met februari
Voorgerecht
-
Trio van wild ; Salade, gerookt wild en een paté. Geserveerd met stokbrood en een tapenade voor bij het wild.
​
Tussengerecht
-
Fazant of duiven voullette (soep)
​
Hoofdgerecht
-
Stoofpotje van Wild
-
Aardappel Duchess
-
Stoofpeertjes & rode kool met appeltjes
​
Nagerecht
-
Stoofperen of Chocolade dessert
Thools Streek buffet
Voorgerecht
-
Thoolse Aardappel salade (aardappelen,spekjes,huisgemaakte dressing,groenten, geserveerd met gevulde eieren)
-
Aardappel sushi (Sushi van aardappel gevuld met vis en groenten)
-
Kreeften salade (met Papaja,limoendressing,avocado,en een pepertje)
-
Groene boeren salade (Rauwkost geserveerd met spekjes en verse groetnten)
-
Stokbrood met zeeuwse tapenades en kruidenboter
Hoofdgerecht
​
-
Cootjes vispannetje (gepocheerde witvis met gamba huisgemaakte vissaus en zilte groente)
-
Zeeuwse mosselen (Mosselen gebakken in een pittige curry saus met uitjes )
-
Thoolse kip (kipfilet in een pannetje met groenten en een huisgemaakte saus)
-
Dikbil biefstuk (reepjes biefstuk in een rodewijnsaus met chapmignons)
Nagerecht
​
-
Aardbeien bavarois
Vegetarisch buffet
Voorgerecht
-
Meditiraanse salade (gemengde salade ,tomaat,pesto,mozerella en olijfolie)
-
Aardappel salade (aardappelen,augurk,banaan sjalot,rucla en kruiden)
-
Salade Brie (gemengde salade met brie en verse seisoens fruit en een heerlijke balsamico dressing)
-
Vers gebakken stokbrood met huisgemaakte kruidenboter en tapanades
Tussengerecht
-
Groentesoep gemaakt van verse groenten
Hoofdgerecht
​
-
Stoofpotje (groenten, vega gehaktballetjes, kruiden rodewijn en groentefond)
-
Gevulde paprika (met diverse groenten en overgoten met gesmolten kaas)
-
Rijst met gedroogde tomaatjes en pijnboompitjes
​
Dessert
​
-
Kaasplankje (gesorterde franse kaassoorten)
-
Chocolade bavarois of aardbeien yoghurt